Όροι και Προϋποθέσεις

1. Δήλωση

Η www.powerinmeat.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων (μέσω του Διαδικτύου) της εταιρίας «POWER in MEAT» που εδρεύει στην οδό Αγίου Δημητρίου 96 – Πειραιάς (ΑΦΜ: 129244017 Δ.Ο.Υ: Πειραιά).

Πριν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας ή/και εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται στην περίπτωση τηλεφωνικών παραγγελιών, παραγγελιών μέσω e-mail, ή / και παραγγελιών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της, τους οποίους μπορείτε να βρείτε παρακάτω, το περιεχόμενο της οποίας αποτελεί ενιαίο και αναπόσπαστο σύνολο με τους παρόντες όρους χρήσης.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.powerinmeat.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

2. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα

Ο διαδικτυακός τόπος, www.powerinmeat.gr ο σχεδιασμός και το περιεχόμενό του, τα κείμενα, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτού, αποτελούν ιδιοκτησία της εταιρίας «POWER in MEAT». Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την εταιρία «POWER in MEAT» ή / και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.powerinmeat.gr καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της εταιρίας «POWER in MEAT» ή/και της www.powerinmeat.gr και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.powerinmeat.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας «POWER in MEAT» δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους, στους δε χρήστες παρέχεται η άδεια περιήγησης στον δικτυακό αυτό τόπο μόνο για προσωπική, μη εμπορική, χρήση.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της εταιρίας «POWER in MEAT» ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Η www.powerinmeat.gr μπορεί οποιαδήποτε χρονική στιγμή να αλλάζει τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις, οι δε χρήστες / επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν τη χρήση, εικάζεται ότι αποδέχονται τους τροποποιημένους όρους και τις προϋποθέσεις. Σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να απέχουν από τη χρήση / επίσκεψη του δικτυακού τόπου www.powerinmeat.gr

3. Υποχρεώσεις επισκέπτη / χρήστη

Ο επισκέπτης / χρήστης της www.powerinmeat.gr οφείλει:

α) να συμμορφώνεται με το σύνολο των διατάξεων που διέπει τις τηλεπικοινωνίες,

β) να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου www.powerinmeat.gr.

Επίσης, οφείλει να συμπεριφέρεται κόσμια και διακριτικά κατά την διάρκεια επίσκεψής και χρήσης της powerinmeat.gr, ενώ απαγορεύεται ρητά η υιοθέτηση πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού ή άλλων που αντίκεινται στην NETIQUETTE (Κώδικας Συμπεριφοράς Χρηστών INTERNET). Οιαδήποτε ζημία προκληθεί στη www.powerinmeat.gr ή στο Δίκτυο γενικότερα απορρέουσα από την κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών από τον χρήστη / επισκέπτη ανάγεται στη σφαίρα της αποκλειστικής του ευθύνης.

4. Τιμολογιακή πολιτική

Όλες οι τιμές μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και απροειδοποίητα κατά τη διακριτική ευχέρεια της www.powerinmeat.gr. Οι χρεώσεις γίνονται σε ευρώ. Η www.powerinmeat.gr διατηρεί κάθε δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε παραγγελία που περιλαμβάνει εσφαλμένες τιμές που ενδέχεται να προέκυψαν λόγω της εισαγωγής λανθασμένων δεδομένων, σφάλματα κώδικα, hacking, εσφαλμένη τιμολόγηση, λάθος μετάφρασης, κλπ.
Αν και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, σε περίπτωση που μια παραγγελία περιλαμβάνει προϊόντα που ζυγίζονται, τότε η τελική τιμή αυτών των προϊόντων διαμορφώνεται κατά το ζύγισμα.

5. Πολιτική Επιστροφών

Όλες οι επιστροφές προϊόντων διέπονται από τους παρακάτω όρους:
– Οι πελάτες που επιθυμούν να επιστρέψουν κάποιο προϊόν που αγόρασαν από εμάς, πρέπει να μας ενημερώσουν τηλεφωνικά ή μέσω email εντός 24 ωρών από την παραλαβή της παραγγελίας τους. Μετά το πέρας του χρονικού αυτού διαστήματος καμιά επιστροφή προϊόντος δεν γίνεται δεκτή.
– Οι πελάτες που επιθυμούν να επιστρέψουν κάποιο προϊόν, θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίζουν το νόμιμο παραστατικό της συναλλαγής (απόδειξη ή τιμολόγιο). Επιστροφές που δεν συνοδεύονται από το αντίστοιχο παραστατικό, δεν γίνονται δεκτές και δεν εξυπηρετούνται.
– Οι πελάτες που επιθυμούν να επιστρέψουν κάποιο προϊόν επιβαρύνονται με 5€ για όλες τις περιπτώσεις επιστροφής, πλην της περίπτωσης υπαιτιότητας μας (λάθος είδος).
– Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές υπό την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα είναι άθικτα και πλήρως συσκευασμένα. Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας, συνίσταται να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα ή λάθος παραδόσεις προϊόντων.
– Οι επιστροφές προϊόντων γίνονται αποκλειστικά και μόνο στο σημείο παράδοσης της αρχικής παραγγελίας.
– Οι πελάτες των οποίων οι επιστροφές εγκρίνονται θα ειδοποιούνται μέσω email ή/και τηλεφωνικά.
– Όλες οι επιστροφές επεξεργάζονται και εκπληρώνονται εντός δύο εργάσιμων ημερών.

6. Παραδόσεις κατ’ οίκον & αποστολές

Όλα μας τα είδη είναι επαγγελματικά συσκευασμένα για ασφαλή παράδοση σε Ελλάδα.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται είτε με δικά μας ψυχώμενα μέσα, είτε με παράδοση σε ενδιάμεσους μεταφορείς

Η εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για την παράδοση παραγγελιών σε λάθος διεύθυνση. Ο πελάτης θα είναι υπεύθυνος και αναλαμβάνει το κόστος για την επαναποστολή ή επιστροφή της παραγγελίας εξαιτίας λανθασμένης διεύθυνσης.

Η εταιρία δεν είναι υπεύθυνη για τυχών καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία (απεργίες κ.τ.λ.).

7. Τρόποι πληρωμής

– Με αντικαταβολή

– Με χρέωση κάρτας

– Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

8. Χρεώσεις Μεταφορικών

Τα κόστη των μεταφορικών προκύπτουν από την πόλη παράδοσης της εκάστοτε παραγγελίας. Όλες οι πόλεις χωρίζονται σε ζώνες ως εξής:

Ζώνη 1
Αγία Βαρβάρα, Άγιοι Ανάργυροι, Άγιος Δημήτριος, Άγιος Ιωάννης Ρέντη, Αθήνα, Αιγάλεω, Βύρωνας, Γαλάτσι, Δάφνη, Δραπετσώνα, Ελληνικό, Ζεφύρι, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Ηράκλειο, Ίλιον, Καισαριανή, Καλλιθέα, Καματερό, Κερατσίνι, Κορυδαλλός, Μοσχάτο, Νέα Ιωνία, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Νίκαια, Παλαιό Φάληρο, Παπάγου, Πειραιάς, Πέραμα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Ταύρος, Χαϊδάρι

Για τη Ζώνη 1 τα μεταφορικά είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 30€. Για παραγγελίες μέχρι 30€ υπάρχει κλιμακωτή χρέωση ως εξής: από 1€ – 10€ η χρέωση είναι 6€, από 11€ – 20€ η χρέωση είναι 5€, κι από 21€ – 30€ η χρέωση είναι 4€.

Ζώνη 2
Αγία Παρασκευή, Άλιμος, Άνω Λιόσια, Αργυρούπολη, Ασπρόπυργος, Αχαρνές, Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Ελευσίνα, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Μαρούσι, Μεταμόρφωση, Νέο Ψυχικό, Υμηττός, Φιλοθέη, Χαλάνδρι, Χολαργός, Ψυχικό

Για τη Ζώνη 2 τα μεταφορικά είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50€. Για παραγγελίες μέχρι 50€, η χρέωση είναι 5€.

Ζώνη 3
Άγιος Στέφανος, Ανάβυσσος, Ανθούσα, Άνοιξη, Αρτέμιδα, Αυλώνα, Βάρη, Βίλια, Βριλήσια, Γέρακας, Γλυκά Νερά, Διόνυσος, Δροσιά, Εκάλη, Ερυθρές, Θρακομακεδόνες, Καλύβια, Καπανδρίτι, Κερατέα, Κορωπί, Κρυονέρι, Λαύριο, Μάνδρα, Μαραθώνας, Μαγούλα, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, Μέγαρα, Μελίσσια, Νέα Ερυθραία, Νέα Μάκρη, Νέα Πεντέλη, Νέα Πέραμος, Παιανία, Παλλήνη, Πεντέλη, Πεύκη, Ραφήνα, Ροδόπολη, Σπάτα, Σταμάτα, Φυλή, Ωρωπός

Για τη Ζώνη 3 τα μεταφορικά είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 70€. Για παραγγελίες μέχρι 70€, η χρέωση είναι 7€.

Ζώνη 4
Στην Ζώνη 4 περιλαμβάνονται όλες οι περιοχές και πόλεις που δεν αναφέρονται στις προηγούμενες ζώνες. Η Ζώνη 4 χωρίζεται στις Ζώνες 4Α και Ζώνη 4Β αναλόγως του τρόπου εξόφλησης των ενδιάμεσων μεταφορικών που θα επιλέξει ο πελάτης, μέχρι τον τελικό προορισμό.

  • Για τη Ζώνη 4Α, το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν από την Power in Meat μέχρι τον ενδιάμεσο μεταφορέα στο λεκανοπέδιο Αττικής (πχ παράδοση σε πρακτορείο ψυχόμενων μεταφορών, ακτοπλοϊκό μέσο κλπ) που θα μας υποδείξει ο πελάτης. Ο πελάτης  αναλαμβάνει να εξοφλήσει ο ίδιος το μεταφορικό κόστος προς τον μεταφορέα που μας υπέδειξε, κατά την παραλαβή της παραγγελίας του απ’ αυτόν.
  • Για την Ζώνη 4Β το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν από την Power in Meat μέχρι τον ενδιάμεσο μεταφορέα στο λεκανοπέδιο Αττικής (πχ παράδοση σε πρακτορείο ψυχόμενων μεταφορών, ακτοπλοϊκό μέσο κλπ) που θα μας υποδείξει ο πελάτης. Επιπρόσθετα, η Power in Meat αναλαμβάνει την εξόφληση του ενδιάμεσου μεταφορέα για λογαριασμό του πελάτη, με επιβάρυνση της παραγγελίας του κατά 15€ προς όλους τους προορισμούς.
  • Τόσο στην Ζώνη 4Α όσο και στην Ζώνη 4Β, ο πελάτης ενημερώνεται για την ημέρα και ώρα παράδοσης προς τον ενδιάμεσο μεταφορέα.
  • Η ελάχιστη παραγγελία των Ζωνών 4Α & 4Β είναι 60€. Για παραγγελίες μέχρι 60€, η χρέωση είναι 6€.

9. Άδεια χρήσης και πρόσβασης του δικτυακού τόπου

Πρόσβαση στο διαδικτυακό τόπο της www.powerinmeat.gr παρέχεται μόνο για τον σκοπό της πρόσβασης και σωστής χρήσης των υπηρεσιών που προσφέρει. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε αλλοίωση τμήματος του δικτυακού τόπου. Κανένα τμήμα αυτού του δικτυακού τόπου δεν μπορεί να αναπαραχθεί για οποιοδήποτε λόγο, καθώς επίσης κανένα μέρος του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων των λογοτύπων, εμπορικών σημάτων, ή καταχωρήσεων, δεν μπορεί να εμφανιστεί οπουδήποτε αλλού εκτός από την www.powerinmeat.gr, εκτός εάν έχει χορηγηθεί γραπτή άδεια. Επιτρέπεται η πρόσβαση στον διαδικτυακό τόπο της www.powerinmeat.gr, υπό την προϋπόθεση ότι οι χρήστες δεν θα παρεμβαίνουν, ή δεν θα προσπαθούν να παρέμβουν σε οποιοδήποτε τμήμα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου.

10. Αποζημίωση

Συνομολογείται διά της παρούσης ότι σε περίπτωση που ασκηθεί κατά του διαδικτυακού μας τόπου οποιαδήποτε αγωγή, αξίωση, διοικητική ή δικαστική απορρέουσα από οποιασδήποτε μορφή δική σας παράβασης, αναλαμβάνετε την υποχρέωση αφενός να παρέμβετε στη σχετική εγερθείσα διαδικασία και αφετέρου να αποζημιώσετε το διαδικτυακό μας τόπο στην περίπτωση που υποχρεωθεί σε καταβολή αποζημίωσης ή άλλης δαπάνης.

11. Ασφάλεια

Για λόγους ασφαλείας δεν δεχόμαστε λεπτομέρειες πιστωτικής κάρτας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, fax ή τηλεφωνικώς.

12. Περιορισμός ευθύνης δικτύου

Η www.powerinmeat.gr, χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Η www.powerinmeat.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου. Οι πληροφορίες καθώς και οι υπηρεσίες παρέχονται «ως έχουν», χωρίς καμία εγγύηση ρητή ή έμμεση, τις οποίες όλες ρητά αρνείται η www.powerinmeat.gr, ακόμη και εκείνες περί εμπορευσιμότητας ή καταλληλότητας. Η www.powerinmeat.gr σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται την αδιάκοπη και άνευ λαθών παροχή των υπηρεσιών και του περιεχομένου, ούτε ακόμη την έλλειψη «ιών», είτε πρόκειται για την www.powerinmeat.gr, είτε για κάποιο άλλο site ή server μέσω των οποίων λαμβάνετε το περιεχόμενο της. Αν η χρήση του διαδικτυακού τόπου που κάνετε προκαλεί την ανάγκη για συντήρηση, επισκευή ή διόρθωση του εξοπλισμού ή δεδομένων αναλαμβάνετε όλο το κόστος της δαπάνης για επιδιόρθωση.

13. Ισχύον Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της www.powerinmeat.gr διέπονται και προστατεύονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας του καταναλωτή (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση, όπως αυτός συμπληρώθηκε-τροποποιήθηκε με την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/13-8-2013 (ΦΕΚ Β’ 2144/30-08-2013)

Εάν κάποια διάταξη κριθεί αντίθετη προς το νόμο και ως εκ τούτου άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Καμία αλλαγή των όρων της συγκεκριμένης σύμβασης δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σ’ αυτή. Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές εξ αφορμής της εν λόγω σύμβασης είναι τα δικαστήρια της πόλης των Αθηνών.

14. Αποκλεισμός συμβουλών

Οτιδήποτε παρέχεται στους χρήστες / επισκέπτες μέσω του διαδικτυακού μας τόπου δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση, ευθέως ή εμμέσως, παρότρυνση, συμβουλή ή προτροπή για τη διενέργεια οποιαδήποτε πράξεως αλλά εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών / επισκεπτών να αξιολογήσουν ότι τους παρέχεται και να ενεργήσουν βασιζόμενοι στην ιδιωτική τους βούληση, αποκλειόμενης οποιασδήποτε δικής μας ευθύνης.

15. Σύνδεσμοι (links) προς άλλα sites

Ο διαδικτυακός μας τόπος δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών», hyperlinks, ούτε εγγυάται τη διαθεσιμότητά τους. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη / χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων, όπου και οφείλετε να απευθύνεστε. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των χρηστών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε.

16. Newsletter

Η χρήση της ιστοσελίδας της εταιρείας καθώς και η παροχής άλλων υπηρεσιών, όπως η καταχώρηση και ολοκλήρωση αγορών από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν επηρεάζονται από την εγγραφή στο newsletter. Η εγγραφή του επισκέπτη / χρήστη στο newsletter της εταιρείας γίνεται με πρωτοβουλία το χρήστη και καταχωρείται με την απλή εισαγωγή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) του χρήστη στο ειδικά διαμορφωμένο πεδίο που εμφανίζεται στην σελίδα www.powerinmeat.gr. Με την καταχώρηση του email και την ολοκλήρωση της εγγραφής στην ιστοσελίδα, δίδεται ρητή συγκατάθεση του επισκέπτη / χρήστη / μέλους να λαμβάνει στη διεύθυνση ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου το ενημερωτικό, προωθητικό, διαφημιστικό ή μη υλικό σχετικό με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου, τους Όρους Χρήσης, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη ενημέρωση που πρέπει να λάβει από την εταιρεία. Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια με τους με τους ISP’s (Internet Service providers) για την παράδοση τους στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των χρηστών / μελών εγγεγραμμένων στο newsletter, όμως υπάρχει η περίπτωση κατά την αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτό να καταλήξει στα ανεπιθύμητα. Όταν λάβετε κάποιο μήνυμα από την ηλεκτρονική μας διεύθυνση παρακαλούμε όπως καταχωρήσετε και αποθηκεύσετε τη διεύθυνση αποστολής του μηνύματος μας στη λίστα ασφαλούς επικοινωνίας σας.

Έδρα Εταιρείας: Αγίου Δημητρίου 96, Πειραιάς