,

Φιλέτο μοσχάρι


Το φιλέτο μοσχάρι προέρχεται από τις πλευρές των σπονδύλων και είναι ένα από τα πιο τρυφερά κομμάτια κρέατος. Βρίσκεται σε σημείο του ζώου που δεν “κινείται”, και σ’ αυτό το γεγονός οφείλεται η τρυφερότητά του.

10,00 / κιλό

Φιλέτο μοσχάρι
– Το μοσχαρίσιο φιλέτο προέρχεται από τις πλευρές των σπονδύλων και είναι ένα από τα πιο τρυφερά κομμάτια κρέατος. Βρίσκεται σε σημείο του ζώου που δεν “κινείται”, και σ’ αυτό το γεγονός οφείλεται η τρυφερότητά του.
– Το κόκκινο κρέας του μοσχαριού εκτός από υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, αποτελεί και μία σημαντική πηγή σιδήρου και ψευδαργύρου που μας βοηθάει στον έλεγχο της όρεξης.
– Είναι άπαχο και μαλακό κρέας χωρίς κόκαλο, ελληνικής προέλευσης, και είναι κατάλληλο για όσους προσέχουν το βάρος τους.
– Ο ιδανικός τρόπος ψησίματος είναι στην κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά, αλλά επίσης και ψητό στη γάστρα.

Διατροφική Αξία
Θερμίδες ανά 100g – 114kcal

Πρωτεΐνη – 22g
Λιπαρά – 2,9g
Υδατάνθρακες – 0g