Η προετοιμασία του γιορτινού τραπεζιού δεν είναι εύκολη υπόθεση όμως όλα εξαρτώνται από τις επιλογές των κρεάτων και των υλικών που θα επιλέξετε, το μεράκι και τη μαστοριά της νοικοκυράς έτσι ώστε όλοι να μείνουν ευχαριστημένοι.
Η ομάδα της Power in meat ετοίμασαν τις πιο νόστιμες προτάσεις και ιδέες για την περίσταση του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού και σας τις παρουσιάζουν.
Κοτόπουλο ρολό, με γέμιση από μανιτάρια, καρότο, μπέικον, πιπεριές και θυμάρι
Το ανοίξαμε, το γεμίσαμε με πλούσια γέμιση μανιταριών, καρότα, πιπεριές και μπέικον. Το τυλίξαμε ρολό και μετά το ψήσαμε περιχυμένο με σως μουστάρδας και λάδι. Αν το προτιμάτε, γίνεται και με χοιρινό κρέας.
Μοσχαράκι με ρόδια
Στον προβληματισμό τι να μαγειρέψετε για το γιορτινό τραπέζι όπου θέλετε να φτιάξετε κάτι εύκολο και πρωτότυπο συνάμα, αυτό το μοσχαράκι σας λύνει τα χέρια, γιατί είναι εξαιρετικά καλόβολο. Μαγειρεύεται και από την προηγούμενη, είναι εύκολο, ασυνήθιστο, πεντανόστιμο και ταυτόχρονα παραδοσιακά ελληνικό
Μοσχαράκι στη γάστρα με δαμάσκηνα και κονιάκ
Μια υπέροχη ιδέα για το γιορτινό σας τραπέζι. Ο συνδυασμός μοσχαριού και δαμάσκηνων δίνει ένα απίστευτα γευστικό αποτέλεσμα. Μην διστάσετε να το δοκιμάσετε!
Κουνέλι με μαυροδάφνη και μπαχαρικά
Μια συνταγή που θα δώσει στο γιορτινό τραπέζι σας γλυκόξινη γευστική νότα, μαζί με πλούσια αρώματα από μπαχαρικά, πορτοκάλι και δεντρολίβανο. Για αυτούς που προτιμούν τις γλυκόξινες γεύσεις είναι μια πολύ καλή επιλογή που θα σας καταπλήξει.