Σχετικά με την εταιρεία μας

Για σένα που αγαπάς το σώμα σου και θέλεις να τρέφεσαι σωστά και υγιεινά με επιδόσεις στο μέγιστο !
image

Ίδρυσα την POWER in MEAT λόγω του επαγγέλματός μου και της ενασχόλησής μου με τον αθλητισμό και την διατροφή. Το δεύτερο είναι το πιο βασικό κομμάτι. Έτσι σκέφτηκα να δημιουργήσω την POWER in MEAT που απευθύνεται σε όλους εσάς που αγαπάτε το σώμα σας και τον αθλητισμό και πρέπει να τρέφεστε σωστά υγιεινά και με ποιοτικά προϊόντα κρέατος.

Μετά από 5 χρόνια λειτουργίας καταφέραμε και δημιουργήσαμε εκτός από ένα καλό όνομα, υψηλά στάνταρντ για αυτούς που θέλουν να αποδώσουν στο 100% των δυνατοτήτων τους. Μας εμπιστεύτηκαν και εμπιστεύονται μεγάλα ονόματα στον χώρο του αθλητισμού, αλλά και πολλοί που ασχολούνται ερασιτεχνικά με αυτόν.

Αυτό που μας ευχαριστεί όμως περισσότερο είναι ότι ολοένα και περισσότεροι απλοί άνθρωποι που μπορεί και να μην έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό, ανοίγουν την πόρτα τους στην ποιοτική διατροφή … στην Power In Meat.

Ποιοτητα

Η Power in Meat στοχεύει πάντα στην καλύτερη ποιότητα των προϊόντων με μεγάλη διατροφική αξία.
image

Εμπειρια

Η αδιάκοπη προσπάθειά μας για προϊόντα μοναδικά, η αγάπη μας γι’ αυτό που κάνουμε και η μεγάλη μας εμπειρία φέρνουν στο τραπέζι σας άριστης ποιότητας ντόπιο κρέας από τις καλύτερες περιοχές της χώρας
image

Αθλητικη Διατροφη

H σωστή αθλητική διατροφή παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη των αναγκών ενός αθλητή κατά τη διάρκεια της προπόνησης και του αγώνα σε επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό επίπεδο κάθε αθλήματος.
image

Power in Meat

Οι ειδικοί στην Αθλητική Διατροφή
image
image
Αγίου Δημητρίου 96, Πειραιάς
image
210 420 4669
image
698 360 2763
image
info@powerinmeat.gr

Στείλτε μας μήνυμα εδώ